Meerwaarde

Waarom zou u eigenlijk zaken doen met Schildersbedrijf Smits? Hier geven wij graag antwoord op.

  1. Schildersbedrijf Smits gaat voor Duurzaamheid
  2. Schildersbedrijf Smits geeft Advies
  3. Schildersbedrijf Smits is Concurrerend

Duurzaamheid is een belangrijke factor in onze aanpak. Enerzijds draagt schilderwerk bij aan de duurzaamheid van uw pand. Goed schilderwerk voorkomt aftakeling van uw pand en beschadiging van materialen.

Daarnaast is een zakenrelatie gebaat bij duurzaamheid. Ervaring over en weer vereenvoudigt de communicatie en versnelt de besluitvorming.

Een goed advies is nooit duur. Sterker nog, goed advies helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen. Een goede beslissing op esthetisch vlak maar denk daarbij ook aan het gebruik van de juiste verfsystemen. Dit laatste heeft natuurlijk direct zijn uitwerking op de duurzaamheid van ons werk.

Minstens zo belangrijk is onze prijs-prestatie-verhouding. Schildersbedrijf Smits is een concurrerende onderneming. Een goede planning en deskundige collega’s zijn in staat goed en efficiĆ«nt werk af te leveren. Aarzel niet met ons contact op te nemen. Wij maken graag kennis en desgewenst doen wij u een passende offerte.

Dat komt er simpelweg op neer dat ons bedrijf goed is georganiseerd. Wij spreken met u af welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren en komen onze afspraken na!