Particulier

U wilt uw huis schilderen? Niet bepaald een gemakkelijke klus. Veel tijd gaat zitten in de voorbereiding en de uitvoering. Hoe gaat u het aanpakken? Wat komt u allemaal tegen en welke verfsystemen gaat u gebruiken? Het schilderen van een woning is niet eenvoudig. Logisch dat steeds meer mensen gebruik maken van onze diensten!

Doordat onze onderneming niet al te groot is, zijn wij in staat om adequaat en flexibel te werken en kunnen we veelal tegemoetkomen aan de speciale wensen van de klant.

Schildersbedrijf Smits is voor u het goede adres. Wij dragen zorg voor al uw schilderwerk; zowel binnen als buiten. Ook wandafwerking en behangwerkzaamheden behoren tot ons dienstenpakket.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van Keim verf.

Milieu

Binnenshuis werken wij sinds 2000 alleen nog met milieuvriendelijke producten, oplosmiddelarme, watergedragen verven. In deze verven zitten praktisch geen vluchtige stoffen waardoor je de verf bij het aanbrengen nauwelijks nog ruikt. U kunt dus gewoon blijven wonen en heeft geen last van stank of ademhalingsproblemen. Ook voor het buitenschilderwerk gebruiken we uitsluitend professionele verven o.a. Sigma, Sikkens, Wijzonol, Boonstoppel etc.

Meer voordeel

Sinds januari 2000 is bovendien het BTW tarief voor schilderwerk verlaagd naar 9% voor binnen- en buitenwerk aan woningen ouder dan 2 jaar. Dat betekent voor u een aanmerkelijk voordeel. Dus maak snel gebruik van dit voordeel.

Dus, neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte.